RRETH NESH

Teen Challenge

Teen Challenge I ka fillesat e saj ne 1958 kur David Wilkerson, një predikues I ri, lexoi historinë e dhimbshme të vrasjes së një të riu nga një bandë gangsterësh në një park të New York. Ai u shty në brendësinë e vetë për tu takuar dhe për të folur me këtë bandë adoleshentësh. I shqetësuar për këta të rinj dhe me dëshirën që secili prej tyre të njihte paqen e vërtetë, çoi në themelimin e Teen Challenge, në Brooklyn, New York, në 1958.

A red flare silhouetted the

Recent Causes

Apliko si Vullnetare

Mundësi për tu përfshirë te qendra Streha Teen Challenge
Nese keni aftesi te ndryshme për:
• ndërtim
• punimin e tokës
• punimet elektrike
• punimet hidraulike
• It
• Mesimin e gjuhëve të huaja

Nëse jeni i/e rritur në besim dhe keni dëshirë të ndani dëshminë tuaj apo të shërbeni me shtëpinë e kafes, ju mirëpresim.

Join Our Activities

Our Activities

Dinner Party
Sanford Street, Pretoria, Gauteng , South Africa , 2020-12-02 08:00:00
Supporting Education
N1, Pretoria, Gauteng , South Africa , 2020-10-01 08:00:00